0 Läs mer >>
Idag har jag haft en rätt så soft dag och väntar på min syster ska bli klar i köket. Har inte ätit lunch än och tänkte göra tomat soppa för att jag är sugen på det. Träffade innan mina kompisar och vi diskutera mycket om balen och hur det kommer bli, känns lite smått nervöst men kul kommer det bli hoppas jag. I veckan tänkte jag gå igenom mina gamla bebis foto till student plankat, ska ta fem biler och låta min familj välja så det blir en liten överaskning.  

 (Detta är min systers önskelista för hon fyller år denna söndagen och det är nog första gången jag fått en sådan tydlig lista på vad exakt hon vill ha. Samma dag är det mors-dag och det känns lite svårare att välja present då mamma bara vill ha "snälla barn", hah ) 



 
(Igår kväll var jag på min lillebror Alexs musikal som heter Alm 22, barnen var utkädda till fåglar och sjöng många fina låtar. Kände mig som en stolt syster att se hur roligt han hade, hur mycket de lagt ner och hade tränat till en så bra föreställning. Sedan avslutade vi med fika, saft och kanelbulle.) 

Välgjord önskelista

0 Läs mer >>

"Breathe in higher self, breathe out lower-self"

(Bjuder på en bild jag tycker om på mig själv 😎 🔥🔥 ) 

Egoboost

0 Läs mer >>

Jag är äntligen klar med mitt gymnasiearbete och idag stannade jag uppe sent för att kunna opponera en annans arbete. Känns som slutet av skolan närma sig sakta och jag är nästan för skoltrött att orka mer. Det vore skönt att få det överstökad så snabbt som möjligt. 👩🏻‍💻👩🏻‍💻👩🏻‍💻

Student:16 juli

0 Läs mer >>


( Jag åt Åhus glass tsm med familjen + min pojkvän, valde en stor våffelstrut med tre kulor: Kladdkaka, jordbubb och oreo. Älskar smakerna! ^_^)    

 
( På bio tittade vi på Alien: covenant, var så inne i filmen att jag käkade upp snacksen redan under halva tiden som gått. Under kulturnatten på lördagskvällen höjdes stämningen,  vi lyssnade på Denz och Khaliffa som sjöng/ rappade. )

 



 
 
 

Bilder från den sköna...

0 Läs mer >>
Jag slutade för en stund skolan och har känt mig super seg idag, jag var klar med det jag behövde göra  på den senaste engelska lektionen och var noll sysselsatt utan bara väntade på att tiden skulle gå så jag kunde hem . Vaknade kl 5:00 för att läsa klart en bok jag har till läxa att läsa ut och jag var alldeles för trött för att göra det igår och somnade.  Men men allting är inte över än, jag har några sista inlämningar och presentationer kvar. Om 3 dagar är jag ledig och ska verkligen utnyttja tiden att "catch up" med det mesta och SOVAA. Zzzzzzz




(Igår gjorde mamma en super go tårta som smakande pannacotta. )  
 




Gooddag på er <3

0 Läs mer >>

Jag har precis slutat skolan och idag hade jag mitt sista ämne i samhällle. Det avslutade klassen med go fika som vissa hade bakat. På första morgon- lektionen så insåg jag att nästa vecka ska mina vänner åka utomlands på stundentresa och jag kommer gå kvar i skolan som vanligt, BUHhu T__T. Kanske nästa så får jag resa ;)!

Fredag ❤

0 Läs mer >>

Dagen har gått snabbt och jag har försökt hålla mig sysselsatt. Ändå övertänka mina hjärna de mest onödigaste tankarna i världen just när jag behöver min sömn... 




När hjärnan inte vill...

0 Läs mer >>
Idag var jag ledigt från skolan och passade på att åka in till stan med min syster. Det var första gången under hela året jag bar korta shorts och en randig linne ute, jag älska verkligen att känna värmen på huden och att sommaren är på väg (wohoo!), bästa tiden på året. Jag ville helst hitta en studentklänning men ingen såg bra ut på mig än sålänge och jag har inte upplevt en "wow" känsla än som jag vill känna när jag har en vit klänning. Vi hittade en liten grå väska som jag ska använda  till balen veckan innan studenten,  tycker den såg väldigt praktisk och elegant därför valde jag den. Jag funderar lite hur jag ska har mitt hår, antagligen något lockigt eller uppsättning tror jag. Tja vi får se...  Hursomheslt har jag haft en toppen dag för att jag spenderat tid med min syster och promenat hela vägen hem från stan på 22°c och ätit en hemlagat goo pizza. 


(Dagens middag: pizza med spenat ) 



Super nöjd köp! Jag planerar att fixa mina naglar något matchande till väskan. Kommer visa resultat och bilder när det händer. Jag börja bli väldigt motiverad att blogga, känner för att ta mer bilder och skriva mer men det kommer.   :) 

Torsdag - Resursdag

0 Läs mer >>
Hej allesammes!  


Jag har alltid haft en baktanke att starta en blogg och idag bestämde jag mig för att göra det eftersom jag börja bli mindre sysselsatt i skolan därför spricker jag av idee´r som jag alltid velat göra. Jag tror att bloggandet kommer hjälpa mig att uttrycka mig själv bättre där man får ner sina tankar i ord och i själva skrivandet som jag gärna vill förbättra. Jag tycker det är kul att starta egna projekt som jag planerar att göra i snar framtid vilket jag kommer visa upp här steg för steg. Det gör jag för att se min egen utveckling och kritisera på vad som kan bättras. Annars kommer jag säkert lägga upp lite vardagsbilder och mina intressen. Jag ska försöka göra minst två inlägg i veckan för att hålla igång bloggandet så ni vet vad ni kan förvänta er om mig och jag hoppas det blir läsvärt. Yes det var det jag ville säga, önska alla en fantatisk dag! 


(Kort info om mig: Mitt namn är My, jag är en 19 årig tjej och bor i kristianstad. Slutar gymnasiet på samhällsprogrammet och tar snart studenten sommaren 2017 snart.)  

Välkommen till min ny...