Vad vore en bal på Bäckeskogsslottet?💫✨

Gårdagen hade jag en toppen upplevelse på balen, det var mina vänner och familj som jag verkligen ha att tacka för som gjorde min dag så underbar som möjligt. Bilderna som blev tagna se fantastiska ut och jag är supernöjd över hur det gick.  Balen var bättre än jag förväntade mig för alla var på glatt humör så var det trevligt att mingla runt, vara social bland folk och dricka chamanget. De bjöds på trerätters middag och det var rätt gott, så slutade kvällen med lite klubbmusik där alla dansade tills fötterna värkte. Jag fick skjuts påväg hem kl 01:30, var as trött och somnade direkt.  

Bilderna tagen igår nedanför:

 
Detta var min bal look. Jag vaknade runt 8- tiden för att sminka mig och så kom Ann senare vid 9 och lockade mitt hår/flätade. Frisyren såg väldig proffsig ut och så var det en matchande blommiga klämma på. På bilden hade jag och min baldejt prces kommit ut ur limosuinen och efter gått röda mattan.

 


Tjejerna med balklänningar går också i min klass i samhällsprogrammet, de var jätte snygga. Här kommer lite bilder med vänner och familj:



 

Min lillebror höll min väska åt mig.  

 
Bild på mig och fina mamma ❤️


Min vän Caroline kom till min bal för att se mig, blev glad att hon kom.

 
DAAAB 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: